Nieuwe medewerker, Lac Balsam

In deze nieuwsbrief

Nieuwe medewerker
Boombescherming Lac Balsam

Nieuwe medewerker Arjan de Vries

We zijn verheugd om Arjan de Vries te verwelkomen als onze nieuwe verkoopadviseur. Arjan is op 1 juni begonnen en we kijken uit naar een succesvolle samenwerking met het hele team.

Arjan de Vries:
Sinds mijn opleiding aan de Middelbare Hoveniersopleiding in Nijmegen ben ik al werkzaam in de groenbranche.
Na een aantal jaren als voormanhovenier bij diverse gerenommeerde groenbedrijven werkzaam te zijn geweest, heb ik de overstap gemaakt om als toezichthouder/directievoerder aan de slag te gaan in het realiseren van terreininrichtingen door heel Nederland. Na een jaar of zeven vond ik het tijd om weer naar de aannemerskant te gaan en ben ik een aantal jaren werkzaam geweest als projectleider in de terreinaanleg en het groenonderhoud.
Afgelopen voorjaar kwam ik met PVM in gesprek, voor mij al een heel bekend bedrijf. We kwamen er al snel uit en zoals gezegd, 1 juni gestart en ik heb er heel veel zin in.

U kunt bij mij terecht voor;
#wildbloemenmengsels #inheemsezaden #bijenmengsels #akkerrandenmengsels, #kruidenrijkgrasland #akkervogelmengsels,#biologische zaden, #wildweide-#wildakkermengsel, en zaden voor de agrarische sector.

Daarnaast ook voor de materialen ten behoeve van bos- en landschapsbouw.
Telefonisch bereikbaar via 0316-566117 of per mail arjan@pvmbv.com

PVM BV is al meer als 30 jaar gespecialiseerd in het leveren en oogsten van; boomzaden, zaden voor natuur-landschapsbeheer, openbaar groen en landbouw. Ook is PVM leverancier voor materialen, voor de groensector en bos-landschapsbouw.

Boombescherming Lac Balsam

Zonnebrandschade
Zonnebrand komt de laatste jaren in toenemende mate voor. Dit kan ontstaan op boomsoorten met een gladde dunne bast zoals bij Beuk, Linde, Haagbeuk en Esdoorn. Zonnebrand is te herkennen aan een opengescheurde bast aan de zuidwestzijde van de stam. Dit kan voorkomen worden door tijdig, of direct na aanplant de stam tot aan de onderste takkenkrans in te smeren met een boombeschermingsmiddel.
Recent hebben wij in ons assortiment LacBalsam Boomstambescherming opgenomen. Dit middel is kant en klaar en kan direct op de stam gesmeerd worden met behulp van een (verf)kwast. Door de witte kleur beschermt het niet alleen tegen hitte maar ook tegen vorst.
LacBalsam Boomstambescherming beschermt tot 5 jaar de stam. Het hele jaar door toepasbaar.
Aanbrengen op een droge bast en met een buitentemperatuur hoger dan 8°C.

LacBalsam Boomstambescherming
Bij ons verkrijgbaar in emmers van 3Kg en 6Kg.

Artikelnr:
905.045 Emmer van 3 Kg à €39,50
905.046 Emmer van 6 Kg à €70,20
905.015 Bokkepoot à €4,95

Prijzen excl. BTW en verzendkosten.